A Pro-User nem csak kerékpárszállítókat gyárt, hanem egy egész sor elektronikai kiegészítőt is járművekhez. Rendkívül széles szortimenttel rendelkezik a bikakábelektől kezdve a különféle akkumulátor töltőkön át az általunk is forgalmazott inverterekig, kamerákig, stb.

Magyarországon mi főleg a kempinges felhasználók igényeit kiszolgálva, elsősorban azokkal a termékeikkel foglalkozunk, melyek hasznosak lehetnek a lakókocsiban vagy lakóautóban, illetve a járművek körül.

Két nagy termékcsoportban is rendkívül széles választékkal rendelkezünk, természetesen mindig ügyelve a kiváló minőségre és elérhető árra - ahogy azt megszoktuk a Pro-User márka egyéb termékeitől is.

Tolató kamerák

Tolató kamera rendszereink egytől egyig vezeték nélküliek, rádiójellel kommunikálnak a kamera és a kijelző között, melyet nem zavarja sem a Bluetooth, sem a Wi-Fi jele, így mindig biztos az átvitel. 

Kínálatunk az egészen egyszerűen felszerelhető, belső visszapillantó tükörre csíptethető APB100 típussal indul, melyből akár Bluetooth kihangosítós is létezik APB200 néven.

Következő lépcső a legnagyobb darabszámban eladott, kiváló ár-érték arányú DRC4310, mely már 4,3"-os kijelzővel és infra LED-es kamerával rendelkezik, így tökéletes képet ad sötétben is, valamint vezeték nélkül kommunikál, aminek köszönhetően nem kell végigkábelezni az autót, illetve akár vonójármű és lakókocsi között is megoldott a képátvitel.

Ez a termékünk létezik Dashcam-es változatban is DRC4310DC néven, ahol a kijelző hátuljába beépítésre került egy kis kamera is, mely menet közben rögzíti a jármű előtt történteket.

Akinek különleges igényei vannak, például nem elég neki az egy darab kamera, az kiegészítheti a fenti DRC4310-et is még egy kamerával, de kapható ilyen csomagunk is, rögtön 2 db infra LED-es kamerával, DRC4320N néven.

Hosszú szerelvényekhez, lakókocsikhoz, trélerekhez, lószállítókhoz ajánljuk jelerősítővel felszerelt tolató kamera rendszerünket, melynek a jele a tesztek alapján akár a 40 lábas (12 méteres) vas konténert is gond nélkül átviszi, ez a DRC4340, mely szintén bővíthető további kiegészítő kamerával.

Nagyobb lakóautókhoz, illetve tehergépjárművekhez vagy mezőgazdasági gépekhez is létezik egy termékünk, a 7"-os kijelzővel ellátott DRC7010:

Inverterek:

Számos járműben jelentkezik az igény, hogy a meglévő fedélzeti 12 (vagy 24) Voltot 230 V-á alakítsuk, mert egyszerűen szeretnénk valamilyen eszközt üzemeltetni, vagy tölteni így. Erre egy egyszerű példa egy lakóautóban vagy kamionban a TV, vagy egy laptop töltése, ugyanígy egy haszonjárműben különböző munkaeszközök üzemeltetése miatt lehet szükségünk rá. Az utóbbi időben egyre többen keresnek ilyet például a lakóautókhoz, azért, mert az autó rendszeréről szeretnék elektromos kerékpárjaikat visszatölteni.

Invertereink két csoportba sorolhatóak, egyrészt a hagyományos DC-AC inverterek 150W-2000W közötti teljesítménnyel, melyek közül az INV600N a legkedveltebb, mivel ennek az "ereje" már elég sokkmindenre elég, de még mindig nagyon kedvező áron kapható, és akár szivargyújtóba dugva is használható, nem kell mindenképpen fixen beszerelni (a lehetőség természetesen erre is megvan).

Az inverterek másik nagy csoportja a szinuszos inverterek, melyek folyamatos egyenáramot biztosítanak, 200-3000W közötti teljesítményekkel elérhetőek, összesen 5 különböző méretben. Ezek abban különböznek a fenti, egyszerűbb változatoktól, hogy folyamatos egyenáramot adnak le, nem ingadozhat a feszültségük, így gyakorlatilag bármilyen, érzékenyebb fogyasztó is rájuk köthető. A két legnagyobb teljesítményű termékünk, a PSI1000 és PSI1500 már napelemek vezérlésére is alkalmasak, így rengeteget spórolhatunk: csak egy készüléket kell megvennünk, mely rögtön kezeli a napelemeket a jármű tetején, egy praktikus kijelzőn folyamatosan nyomon követhető a töltés-merülés, és közben nagy teljesítményű inverterként is használhatóak. Éppen ezért rendkívül kedveltek ezek a szinuszos inverterek a lakóautó tulajdonosok körében.

Keréknyomás-ellenőrző rendszerek:

A modern személyautókban már a kötelező szériafelszereltség része, hogy a jármű fedélzeti rendszere folyamatosan figyeli a kerekekben lévő levegőnyomást. Rendkívül fontos biztonsági extra, mellyel könnyen elkerülhető egy esetleges baleset. Sajnos a lakóautók és pláne a lakókocsik világában ez még nem ilyen elterjedt, pedig gondoljunk csak bele, mekkora veszélyt jelent, ha autópálya tempónál defektet kap a mögöttünk vontatott lakókocsi, vagy pl. autószállító tréler egyik kereke.

Éppen ezért kínál a Pro-User is különféle 2 vagy 4 kerékre felszerelhető keréknyomás figyelő rendszereket:

Praktikus kiegészítő lehet még a járműben egy 12V-os kis kompresszor is, mely praktikusan több dologra is használható:

A Pro-User AC150A kompresszor a legmodernebb autós kompresszorok közé tartozik, beállítható rajta a kívánt nyomás, és amikor eléri azt, automatikusan lekapcsol. Így a nem kell folyamatosan figyelni, és ha túlfújtuk, visszaengedni a nyomást. Egyszerűen kapcsolja a kompresszort a szelepre, állítsa be a kívánt nyomást és a többit a gép megoldja egyedül. A háttérvilágítással is rendelkező LCD kijelző használata pofonegyszerű.

Az AC150A kompresszorral három további fejet is szállítunk, melyekkel kényelmesen felfújható a kerékpár kereke, labdák, gumimatracok, stb.

Ha a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, vagy bizonytalan az Ön számára megfelelő termék kiválasztásában, keressen minket bizalommal:

Mobil: +36 20 521 521 4
Email: info@pro-user.hu