Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Termékek Menü

Miért Pro-User kerékpártartó, kerékpárszállító a jó döntés?

A Pro-User egy holland márka, mely kifejezetten kerékpárszállítók, kerékpártartók fejlesztésére és gyártására specializálódott. Felismerve a nyugat-európai kerékpáros szokásokban rejlő lehetőségeket, évtizedek óta fejleszti és tökéletesíti termékeit.

Hollandiában - ahol a világon a legmagasabb az egy főre jutó kerékpárok száma - és más nyugat-európai országokban is piacvezető szerepet tölt be, ami nem csoda, hisz mindig is nagy hangsúlyt helyezett a legfontosabb paraméterekre, úgy, mint:

1. minőség és biztonság: a kerékpárok autón kívül való szállításánál alapvető kritérium a feltétel nélküli biztonság. A megfelelő biztonság csak előrelátó tervezéssel, rendkívül jó minőségű felhasznált anyagokkal, precíz összeszereléssel és rengeteg teszteléssel garantálható. Természetesen minden Pro-User termék rendelkezik a szükséges európai típusbizonyítványokkal, melyeket az RDW független vizsgáló szervezet adott ki.

2. praktikum: senki sem szeret sokat bajlódni a család kerékpárjainak szállításakor, ezért számos olyan szabadalmaztatott megoldást kínálnak kerékpártartóink, melyek nap, mint nap elégedetté teszik a felhasználóikat. Lássunk ezek közül néhányat: összecsukható modellek

Kerékpártartó összecsukható Összecsukható modellek: a Diamant termékcsalád néhány mozdulattal összehajtogatható, így nem foglal több helyet egy kis koffernél. A mellékelt táskába belehelyezve könnyen és helytakarékosan tárolható otthon, vagy szállítható az autóban, amikor éppen nincs rá szükség. Összecsukhatók még a Briljant, Cross és Easy Bike modellek is.

Kerékpártartó gyorsrögzítő Gyorsrögzítő rendszer: nem kell több ember és egy egész szerszámosláda a felszereléshez. Szinte mindegyik Pro-User vonóhorogra szerelhető termékünk rendelkezik a szabadalmaztatott gyorsrögzítő rendszerrel, melynek segítségével egy mozdulattal könnyedén és pontosan rögzíthető, valamint rázárható a tartó autója vonóhorgára.


Kerékpártartó Ledönthető tartók: autója csomagtere akkor is elérhető, ha éppen a család kerékpárjait szállítja. Minden vonóhorogra szerelhető termékünk egy mozdulattal - akár 4 db kerékpárral együtt - ledönthető, így Ön szabadon hozzáférhet autója csomagteréhez, nem kell lepakolni sem a kerékpárokat, sem a tartót.

kerékpárszállító lámpa Hátsó lámpák 5 fukcióval: a világítás az egyik legfontosabb része a hátulra szerelhető kerékpárszállítóknak, hiszen a kerékpárok kitakarják autója saját lámpáit. Minden Pro-User vonóhorogra szerelhető tartó rendelkezik az előírásoknak megfelelő világítással. Legtöbbjük egy stílusos 5 funkciós lámpával van felszerelve, melyben ködlámpa és tolatólámpa is található.

kerékpárszállító Kombinált 7/13 pólusú csatlakozó: mivel különféle csatlakozókkal felszerelt vonóhorgok vannak forgalomban, ezért az összes Pro-User kerékpártartó univerzális, 7/13 pólusú világítás csatlakozóval van felszerelve. Magyarországon leggyakrabban a 7 pólusú csatlakozókkal lehet találkozni, de sok autónak a gyári csatlakozója 13 pólusú. A kombinált csatlakozó segítségével egyrészt megspórolja egy drága adapter megvásárlását, másrészt pedig akkor is gond nélkül használható a tartó a család különböző járművein, ha azok eltérő csatlakozókkal vannak felszerelve.

 Stabil, zárható vázrögzítés: a kerékpárok megfelelő rögzítésének érdekében sok tartónk állítható és kulccsal zárható vázrögzítőkkel van ellátva. A speciális befogó kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen kerékpárvázzal kompatibilisek. A zárható rögzítő karok többféle méretben utólag is megvásárolhatók, így meglévő tartója is kiegészíthető velük.

Kerékpártartó Továbbfejlesztett kerékrögzítők beépített szorítópántokkal: szinte minden kerékpártartónkat felszereltük stabil kerékrögzítőkkel, melyek típustól függően acélból, alumíniumból vagy műanyagból készülnek. Segítségükkel semmilyen terhelés nem éri a kerékpár pedálját. A rögzítő talpakat elláttuk beépített szorítópántokkal is, garantálva ezekkel is a még biztonságosabb szállítást.

3. elérhető ár: a minőség és praktikum mellett mindig is nagy hangsúlyt fektetett a gyártó arra, hogy termékeit a szélesebb vásárlói közönség számára is elérhető áron kínálja. Elősegítve ezzel azt, hogy ne csak a tehetősebb rétegek számára legyen elérhető a biztonságos és praktikus kerékpárszállítás. A teljes termékpaletta ennek érdekében úgy épül fel, hogy a különböző termékek különféle felszereltségi szinteken kaphatók, megadva ezzel a lehetőséget Vásárlóinknak, hogy mindenki a számára tökéletes modellt választhassa.

Összefoglalva: holland minőség - biztonság - praktikus megoldások - elérhető ár - Pro-User kerékpárszállítók, kerékpártartók!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.