A holland gyártó 2005 óta komoly hangsúlyt fektet az Enduro termékcsalád folyamatos fejlesztésére, mely különféle termékeket kínál lakójárművekhez, például lakókocsi mozgató movereketletalpaló rendszereket és egyéb hasznos kiegészítőket.

Lakókocsi mozgató movereinkre egyedülállóan hosszú, 5 év garanciát adunk, így hosszú távon is nyugodt lehet, hiszen nem kis beruházásról van szó.

A Magyarországon használatos legtöbb lakókocsi mozgatására már akár dizájnos belépő modellünk is alkalmas lehet, mely elérhető egyaránt manuális és automata kivitelben is.

Enduro EM303+ manuális mover

Enduro EM303A+ automata mover

Mindkét mover 1800 kg-s (4 motoros szettben akár 2500 kg-s kéttengelyes) lakókocsik mozgatására is alkalmas, soft start/stop technológiával a lágy és zökkenőmentes elindulásért / megállásért.

Következő lépcső a 2 tonnás kategóriában a már okos telefonos hozzáféréssel is rendelkező EM304 Smart manuális mover, melynek automata változata az EM305, szintén 2000 kg-s teherbírással (dupla tengelyesre, 4 motoros szettként, akár 3 tonnát is elbír).

Végül pedig kínálatunk csúcsa az EM505 Slimline automata mover, beépített vízszintjelzővel a könnyebb parkolásért.

Teherbírása 2000 kg (4 motorral 3000 kg-s dupla tengelyes lakókocsi sem okoz neki gondot).

Ennek a lakókocsimozgató movernek a különlegessége még a rendkívül alacsony beépítési magasság, mely megóvja a padkákon való fennakadástól, illetve lehetővé teszi a felszerelését az alacsonyabb lakókocsikra is.

Sebessége akár 15 cm másodpercenként, így egy hosszabb kocsibeálló is relatív gyorsan leküzdhető vele, Smart mover funkciójának köszönhetően pedig akár mobiltelefonjáról is irányíthatja a lakókocsiját.

Minden Enduro moverünk 5 év garanciával kapható és igény szerint a beépítést is vállaljuk!

Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban, keressen minket bizalommal:

Mobil: +36 20 521 521 4
Email: info@pro-user.hu