A holland gyártó másik nagy termékcsoportja az Enduro termékcsalád, mely különféle termékeket kínál lakójárművekhez, például lakókocsi mozgató movereket, letalpaló rendszereket és egyéb hasznos kiegészítőket.

Pro-User márkánk autó-elektronikai termékei közül szintén számos hasznos kiegészítőt kínálunk lakókocsikhoz és lakóautókhoz. Teljes szortimentünk van inverterekből, az egyszerűbbektől egészen a solar panelek vezérlésére is alkalmas szinuszos változatokig. Lakóautók, de akár lakókocsik hasznos kiegészítői lehetnek vezeték nélküli tolatókamera rendszerünk, vagy guminyomás ellenőrzőink is. 

 

Cégünk már 2013 óta kizárólagos forgalmazója a fenti termékeknek Magyarországon, és büszkén mondhatjuk, hogy mi nem csak értékesítjük ezeket a termékeket hangzatos marketing körítéssel, hanem valóban használjuk is őket, hiszen mi is aktív lakóautóval (korábban lakókocsival) kempingezők vagyunk, így rengeteg gyakorlati tapasztalattal is rendelkezünk, hogy Önnek is a legjobb tanácsot tudjuk adni a termékek kiválasztásakor.

Tekintse meg ezeket a termékeket webshopunkban!