A Pro-User egy holland márka, mely kifejezetten kerékpárszállítók, kerékpártartók fejlesztésére és gyártására specializálódott. Felismerve a nyugat-európai kerékpáros szokásokban rejlő lehetőségeket, évtizedek óta fejleszti és tökéletesíti termékeit.

A kínálatukban dominálnak a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók, hiszen ez a legpraktikusabb és legbiztonságosabb módja a kerékpárok autón való szállításának. Vonóhorgos kerékpárszállítóink kínálata rendkívül széles, gyakorlatilag nincs olyan igény, amire ne tudnánk legalább egy terméket ajánlani.

A leggyakrabban a következőket keresik nálunk:

- családi kerékpártartó 4 bringának: Amber IV

- minőségi, de olcsóbb kerékpárszállító 2 db kerékpárhoz: Amber II

- sportos kialakítású, összecsukható modell 2 db nagyobb montihoz, vagy akár elektromos kerékpárhoz: DiamantDiamant SG2Diamant SG2 PlusDiamant SG3Diamant TG és Xplorer+

- kifejezetten elektromos kerékpárok szállítására kifejlesztett kerékpártartó: Diamant BikeLift, beépített elektromos lifttel!

- később is bővíthető 2+1 darab kerékpár számára való megoldás: Ruby+Diamant TG és Xplorer+

Mivel azonban hazánkban nincs olyan sok autón vonóhorog, mint Nyugat-Európában, így széles kínálatunk van tetőcsomagtartókból és tetőre szerelhető kerékpártartókból is.

Cégünk már 2013 óta kizárólagos forgalmazója a fenti termékeknek Magyarországon, és büszkén mondhatjuk, hogy mi nem csak értékesítjük ezeket a termékeket hangzatos marketing körítéssel, hanem valóban használjuk is őket, hiszen mi is aktív kerékpárosok vagyunk, így rengeteg gyakorlati tapasztalattal is rendelkezünk, hogy Önnek is a legjobb tanácsot tudjuk adni a termékek kiválasztásakor.

Tekintse meg ezeket a termékeket webshopunkban!